FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie Personal Training Utrecht Hardloopbegeleiding

Fysiotherapie is meer dan helpen bij een blessure of bijvoorbeeld bij rugpijn. Als fysiotherapeut zijn wij verantwoordelijk voor herstel je spieren, pezen en je bewegen, maar daarnaast zullen wij altijd meekijken naar je algehele gezondheid. Goede voeding, voldoende slaap, ademhaling en stressregulatie zijn allemaal factoren die je herstel mogelijk beïnvloeden.
Als specialist van beweging helpen wij bij de juiste manier van bewegen en het hebben van een fysiek belastbaar lichaam, dat ervoor zorgt dat blessures uitblijven, je sneller geneest van pijntjes en ook mogelijk klachtenvrij blijft.

Wij maken samen met jou een persoonlijk behandelplan die je (gedeeltelijk) één-op-één met onze therapeut uitvoert. We starten met hands-on therapie gecombineerd met oefentherapie. Na verloop van tijd laten we je los en kun je zelfstandig of samen met onze personal trainers doorgaan met de oefeningen.

Blijven bewegen is immers vaak dé oplossing.

Ben je opzoek naar een sportmassage? Ook deze geven onze fysiotherapeuten.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. 

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Geen probleem. Je kan ook een los consult boeken.
Tarieven wanneer je niet verzekerd bent:

Fysiotherapie: € 42,50
Manuele therapie, sportfysiotherapie, oefentherapie, dry needling

Second opinion: € 85,-
Wij beoordelen jouw situatie, zodat je het plan van je huidige fysiotherapeut kan vergelijken.

Sportspecifieke beweeganalyse: €120,-
We geven advies gericht op jouw specifieke sport op het gebied van bewegen. We bekijken bijvoorbeeld je hardlooptechniek en maken vervolgens een basisplan.

Sportmassage: vanaf € 65,-
Een sportmassage draagt bij aan je algehele herstel, houdt bindweefsel soepel en helpt ondersteunend aan je sportprestatie. Een sessie duurt 60 minuten.

Nu je hier toch bent.
Volg ons gelijk even!

Neem contact op
met een beweegexpert

Maak met ons een afspraak