PERSONAL TRAINING

Fysiotherapie Personal Training Utrecht Hardloopbegeleiding

In onze sfeervolle en rustige personal training studio in de binnenstad van Utrecht draait het hier helemaal om jou en de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Zelfs professionele sporters worden gecoacht naar hun beste prestaties, waarom jij dan ook niet? Omdat wij geloven in de kracht van een-op-een begeleiding door een geschoolde en ervaren trainer. Bij ons krijg je geen standaardprogramma's, maar een op maat gemaakt traject waarbij we jouw beweegpatronen analyseren en optimaliseren voor maximale effectiviteit, om zo op korte als lange termijn resultaat te boeken.

Of je nu wilt afvallen, blessurevrij wilt worden en blijven, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, onze trainers staan klaar om jouw individuele doelen te realiseren. Wij bieden een omgeving zonder afleiding, waar de focus volledig ligt op het verbeteren van jouw persoonlijke doelen. We begrijpen dat iedereen uniek is, om die reden ontwerpen we gepersonaliseerde workouts die wij samen formulieren en zijn afgestemd op jouw behoeften, vaardigheden en doelen.

Wat kun je verwachten van onze personal training met focus op beweegpatronen?
Gepersonaliseerde Aandacht: Onze trainers zijn volledig gefocust op jou, met aandacht voor het begrijpen en verbeteren van jouw unieke beweegpatronen.
Duurzame Resultaten: We richten ons niet alleen op het nu, maar streven naar langdurige verbeteringen door te werken aan de basis van jouw bewegingen.
Individuele Begeleiding: Jouw traject is uniek en wordt op maat gemaakt voor jouw specifieke doelen op de lange termijn.

Of je nu net begint aan jouw fitnessreis of al een doorgewinterde sporter bent, onze personal training is ontworpen om jou te helpen een sterke fundering te leggen voor blijvend succes. Wacht niet langer—investeer in jouw gezondheid bij Het Gymhuys.

Klaar om te ontdekken hoe personal training jou kan helpen niet alleen nu, maar ook op de lange termijn? Meld je vandaag nog aan voor een persoonlijke trainingssessie en omarm de kracht van duurzame verbeteringen bij Het Gymhuys!

Do something today, that your future self will thank you later!

26 weken a 2 sessies p/w Personal Training: €2860,- (€55,- per sessie)

12 weken a 2 sessies p/w Personal Training: €1440,- (€60,- per sessie)

Losse sessie Personal Training: €65,-

Nu je hier toch bent.
Volg ons gelijk even!

Neem contact op
met een beweegexpert

Maak met ons een afspraak