Maarten Mulder

Sportfysio & trainer

Aandachtsgebieden:

Sportgerelateerde klachten
Heup / knie / enkel / schouders

Hardlopen / trailrunning
Beweeganalyses
Sportspecifiek trainen

Favoriete eten:
Biefstuk met rode wijn

Hé, leuk dat je de tijd neemt ons te leren kennen.

Mijn naam is Maarten Mulder, eigenaar, sportfysiotherapeut en sportperformance trainer binnen Het Gymhuys.
Vanaf kleins af aan iedere dag al met bewegen en sport bezig. Voor mij is het net als tandenpoetsen. Iets wat je dagelijks doet. Als klein kind begonnen met honkbal wat ik lange tijd op topsport niveau heb mogen beoefenen. Daarna moest ik aftrainen om mijn lichaam gezond te houden maar is de liefde voor trailrunning en de bergen ontstaan.
Na het afronden van meerdere opleidingen ben ik zeer blij met het hebben van Het Gymhuys en geef ik daarnaast workshops op het gebied van sportspecifiek trainen. Dit doe ik onder andere voor de Atletiekunie op de nationale dagen en atletiekverenigingen. Ondertussen trail ik alweer fanatiek 8 jaar en ben ik behoorlijk wat 100km+ races gefinisht, met als langste race de UTMB van 172km.

Mijn visie op bewegen en daarmee Het Gymhuys, is dat je het voor het lange termijn doet. Op een duurzame manier investeren in jezelf, dan komt een goede prestatie of een mooi uiterlijk vanzelf. Dit geldt voor mij voor zowel therapie als training.

Hopelijk tot snel!

Jean-Pierre van der Lak

Trainer

Aandachtsgebieden

Crossfit
Weightlifting
Movement
Sportspecifiek trainen
Algehele training

Favoriete eten:
Curry Jarabaka Eieren

Hey y'all,

mijn naam is Jean-Pierre van der Lak oftewel JP. Geboren in Suriname en opgegroeid op Aruba. Als kind had ik moeite met mijn gewicht maar al snel ontwikkelde ik een gezonde leefstijl met de steun van veel vrienden om mij heen. Zo begon ik met karate en turnen waar ik veel heb geleerd wat betreft beweging maar ook over tegenslag. Hierna ben ik veel gaan fitnessen en met name richting Crossfit en gewichtheffen. Wederom sporten waarbij je ook veel techniek nodig hebt. Ik heb zelfs even in het nationale gewichthefteam van Aruba gezeten. Vanzelfsprekend ben ik mij hierin gaan specialiseren en heb ik de nodige scholing gehad. Om je met het gehele pakket te kunnen helpen ben ik ook in voeding. Momenteel ben ik bezig in opleidingen in anatomie en fysiologie.

Als trainer probeer ik je vooral uit te dagen met elementen van het gewichtheffen om zo niet alleen de nadruk te leggen op voor de hand liggende doelen maar ook je beter te laten bewegen. Om die reden werk ik ook met veel plezier bij Het Gymhuys omdat het past bij mijn filosofie. Zo investeer je niet alleen in het korte termijn maar ook in het lange termijn.

Ik kijk uit om met jou aan de slag te gaan!

Martijn Taken

Fysio & trainer

Aandachtsgebieden

Algehele fysiotherapie
Algehele training
Calisthenics
Voeding
Groepstrainingen

Favoriete eten:
Pasta met burrata