SMALL GROUP

Fysiotherapie Personal Training Utrecht Hardloopbegeleiding

Tijdens onze small group trainingen draait het om groepsgevoel maar mét persoonlijke aandacht. In de sfeervolle en intieme setting van onze studio in de binnenstad van Utrecht, ga jij met twee andere aan de slag om je lichaam te verbeteren.

Waarom kiezen voor small group training? Wij geloven in de kracht van individuele begeleiding in een kleine setting. We leggen de nadruk op het verbeteren van jouw beweegpatronen. Waarom? Omdat een sterke basis de sleutel is tot resultaten op korte én lange termijn.

In onze studio draait het niet om massale drukte of onpersoonlijke workouts. Bij ons telt elk moment en wordt elke beweging zorgvuldig begeleid door onze ervaren personal trainers. Samen werken we aan het perfectioneren van jouw techniek, het vergroten van je kracht en het verbeteren van je algehele welzijn.

Wat kun je verwachten van onze small group trainingen?
Persoonlijke Aandacht: Onze trainers zijn er voor jou, met aandacht voor jouw specifieke behoeften en doelen.
Kleine Groepen: Bij ons zul je nooit met meer dan 3 mensen begeleidt worden tijdens de small group trainingen.
Bewezen Resultaten: Door te focussen op beweegpatronen, bouwen we niet alleen kracht op, maar verbeteren we ook je algehele lichaamsfunctionaliteit.

Of je nu nieuw bent in fitness of een doorgewinterde sporter, onze small group trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw individuele niveau en doelen.
Wacht niet langer—neem de stap naar een gezondere en sterkere versie van jezelf.

Klaar om te ontdekken wat persoonlijke aandacht en gerichte begeleiding voor jou kunnen betekenen? Meld je vandaag nog aan voor een proefsessie small group training!

Eenmalige training: € 75,-

Pakket van 12 trainingen: €780,- 

€65,- per training

Pakket van 24 trainingen: €1440,- 

€60,- per training

 

Je mag uiteraard zelf de groepssamenstelling bepalen. Dit kan zijn als duo of drietal. 

De trainingen zijn in te plannen in overleg met ons. Dit kunnen meerdere trainingen per week zijn of bijvoorbeeld eens per twee weken.

Als bedrijf kan je de kosten aftrekken van de belasting.

Nu je hier toch bent.
Volg ons gelijk even!

Neem contact op
met een beweegexpert

Maak met ons een afspraak