Running & Trailrunning

Fysiotherapie Personal Training Utrecht Hardloopbegeleiding
Fysiotherapie Personal Training Utrecht Hardloopbegeleiding

Hardlopen kan overal, op de weg of in de natuur. Wat we vaak zien is dat hardlopers niet de juiste techniek beheersen, waardoor we veel onnodige blessures zien en men dus ook geen progressie boekt. Zonde!
Bij Het Gymhuys krijg je advies en training over je hardlooptechniek en zullen ook aanvullende trainingen als kracht of mobiliteit een onderdeel van jouw trainingsschema zijn.

Maarten is als ultratrailer gespecialiseerd in hardlopen en weet precies hoe jij je doelen kan halen. Hij is hierin uitgebreid geschoold, verzorgt o.a. workshops tijdens de Nationale Looptrainers Dag en dag van Atletiek op Papendal aan hardlooptrainers, reist zelf de wereld over voor de mooiste wedstrijden en weet als sportperformance trainer hoe je je hardlooptechniek goed kan aanleren.

Kortom, je bent in goede handen!

Aan de hand van een video-analyse die je samen met je trainer maakt, brengen wij jou bewegen in kaart en creëren we aan de hand daarvan een op maat gemaakt programma.

In je programma zitten zowel sportspecifieke trainingen als aanvullende trainingen. Wat betreft deze trainingen zijn alle oefeningen d.m.v. video ondersteund en kan je dit zelfstandig doen. Mocht je vragen hebben dan kan je deze natuurlijk stellen.

Kosten:

Het starttarief van €100,- bevat een beweeganalyse en op maat gemaakt programma voor 4 weken. Mocht je verder willen dan kan je natuurlijk 1-op-1 met onze trainers aan de slag.

Losse sessie één-op-één: €65,-
12 weken á 2 sessies p/w één-op-één training: €1440,-
26 weken á 2 sessies p/w één-op-één training: €2860,-

De loop- en trailprogramma’s zijn op ook afstand te volgen. Dan betaal je €50,- per maand. Iedere maand ontvang je een nieuw schema afhankelijk van het verloop.</i>

Nu je hier toch bent.
Volg ons gelijk even!

Neem contact op
met een runningexpert

Maak met ons een afspraak